Tuk tuk, waterfall, cheap cheap

Soms wordt ik helemaal para. Ik zei tegen Christien dat de mensen een woordenboek krijgen met enkele woorden in het Engels. Dat zou dan moeten zijn:
tuk tuk, waterfall, cheap cheap, special price for you, I can discount you, hello 5 bath… and many more.
Tis wel funny om na te doen, maar soms vreselijk irritant!

Vandaag is het heel erg mooi weer. Laos is een geweldig land. Het is hier supermooi en ook best wel schoon. The scenery tijdens de bootreis was super! Midden in de stad Luang Prabang zit een berg en die zijn we opgeklommen. Vandaaruit zie je zulke mooie dingen, echt supermooi!
In de verte zagen we en tempel en gisteren zijn we daarheen gefietst. In de tempel waren we wel een beetje verbaasd. De schilderijen waren best wel eng. Mensen die hun darmen opaten en gespiest werden.. so weird and freaky.. budhhisme supose to be meest vredige religion.. maar misschien was het allemaal voordat budhha kwam ofzo?? Dont know. Oh ja en we hebben de voetstappen van budhha gezien! .. vraag me af hoe ze dat nou weer weten.

Het voelt nu als een echte vakantie. We zijn al een halve week met dezelfde groep (2 jongens uit Engeland en 1 meisje uit Zwitserland). In de stad komen we telkens dezelfde mensen van de boot tegen, echt grappig. Het is net een dorpje ofzo…

Morgen vertrekken we alweer. We gaan naar Vang Vieng ofzo (partystad van Laos) en daarna naar Vientiane. Best wel jammer, ik vind deze stad errug leuk.

Show Comments (1)
  1. Hé Eve,

    Super bedankt voor je kaartje! I love it! Jullie zijn mij nog niet vergeten aan de andere kant van de wereld Ook erg leuk om te lezen hoe jullie je vermaken! Echt ongelofelijk verhalen! Pas op voor die Franse man trouwens, je weet maar nooit of hij een enge ziekte ofzo iets heeft..just be careful okay? Hier in Rotterdam gaat het nog steeds erg goed! Ben lekker actief en vrolijk door het lekkere weer. Het is de afgelopen tijd aanhoudend warm geweest: 20-25 graden! Hoe zijn de Thaise mannen trouwens??? X

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Koh Phi Phi boten
Previous
Vientiane