Travelspy / Oktoberfest duitsland

Het Oktoberfest Duitsland trapte afgelopen zaterdag weer af in het Duitse München. “Die Party des Jahres“, aldus de Duitsers henzelf. Het Oktoberfest is het grootste bierfestival ter wereld in de stad München en wordt jaarlijks gehouden.  Ik weet niet hoe het met jullie Bucketlist zit, maar ik vond dat ik Die Party maar eens zelf moest ervaren. Aangezien ik geen mensen wist te ronselen ben ik er helemaal alleen, hoe triest dat ook klinkt, geweest. Wel, in combinatie met een bezoekje aan een kennis, kwam dat even mooi uit. 

Kijk maar eens mee hoe gezellig het best in je eentje kan zijn je moet wat als je iets heel graag wilt. Jammer dat de foto’s niet van de beste kwaliteit zijn. Ik had toen (in 2007) nog geen mooie spiegelreflexcamera en het weer was niet al te best. Zeg maar lekker Holland. Wanneer is het Oktoberfest?

Het Oktoberfest in Duitsland begint op de eerste zaterdag na 15 september om 12.00 uur en eindigt de eerste zondag van oktober.

Bratwurst vreten en lachen met je smoel vol ketchup hoort er ook bij

Gember is helemaal the bomb daar hoor, die van mij ligt nog steeds slof te zijn ergens in een verhuisdoos

Hallen vol met bier drinkende Deutschers, en ja die groene pakjes dragen ze daar echt, helaas heb ik daar geen schnappshots van gemaakt

En, heb ik jullie overtuigd of zien jullie achter mijn fakesmile toch een heel trieste wannabe partyganger?

How ya gals doing by the way? Ik was even off the radar wegens rugklachten, but I’m back!

xoxo Evey

Show Comments (11)
  1. Het ziet er uit alsof je inderdaad een gezellige tijd gehad hebt in je eentje op het Oktoberfest :). Ben zelf nog nooit naar zoiets geweest, het lijkt me inderdaad een ding voor ‘eens maar nooit weer’, haha. In A’dam hebben ze ook van die feestjes waar iedereen dan echt in die Heidi en Hans pakjes heen gaat… hm… Hopelijk is je rug weer helemaal beter.

  2. Het ziet er inderdaad uit alsof je in je eentje een hele leuke tijd hebt gehad op het Oktoberfest. Staat ook op mijn lijst om ooit nog eens te doen, maar 1 keer is inderdaad voldoende gok ik… In A’dam hebben ze ook vaak van die Heidi en Hans verkleedpartijtjes rond deze tijd. Is je rug nu weer helemaal beter?

  3. Haaa wat stoer, dit moet je volgens mij gewoon een keer in je leven meemaken! Vervelend trouwens die rugklachten, hoop dat je je stukken beter voelt, want wat kan dat naar zijn!

  4. Super dat je bent gegaan! Lijk me ook leuk om een keer te gaan, maar dan hoef het niet te regenen voor mij.
    Hoe is het met je rug?

    x

  5. Haha, helemaal stoer dat je alleen bent gegaan! Als je iets mee wilt maken, wil je het meemaken! Groot gelijk;)! Ben ook wel erg benieuwd naar de Oktoberfesten. Wie weet dwaal ik ook nog eens af naar Duitsland..

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.