Life between two cities

ife between two cities, een mooie beschrijving van mijn lifestyle van nu. Ik zit voor een project van mijn werk een aantal dagen op de clients locatie in Amsterdam en de andere helft van de week thuis, hier in Groningen. Het is hotelleven is tot nu toe best luxueus (lees: lekker ontbijten, in bad, kingsize bed), maar ook vermoeiend (vroeg opstaan, 2 uur treinen en hard werken). En daarnaast woon ik ook samen met mijn vriend, wat niet altijd even gezellig is. Maar ik klaag zeker niet

In Amsterdam zijn avonden gevuld met uit eten gaan (want koken in een hotel kan niet) en (nieuwe) mensen ontmoeten. Ik ken veel mensen in Amsterdam en omgeving. En dat is leuk. Ik hoef niet meer te wachten op een Kruidvat VS NS samenwerking, want ik ben er al. En zo ging ik de tweede week in Amsterdam met mijn beste vriendin naar Paradiso voor The 1975.

Zie hieronder mijn favo nummer van The 1975

The 1975 – SEX from Adam Powell on Vimeo.

In Amsterdam voel ik me thuis, maar thuiskomen, dat doe ik toch in Groningen. Dat heeft natuurlijk ook alles te maken met het hotelleven en je eigen spullen in je eigen huurhuisje. En zo gaat het ook na een lange reis Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergensIn Amsterdam ontdek ik nieuwe restaurants en in het weekend zit ik lekker te harken in mijn eigen tuin en sleutel ik aan mijn fixie. En misschien zorgt deze life between two cities er ook wel voor dat ik extra geniet van thuis.

In deze blogpost een kleine impressie van mijn weken in Amsterdam:

Balkonnen na het concert van 1975

Favourite spring drink! Gewoon bij de Appie te koop

Party like it’s 1975!

Kingsize bed voor een klein meisje

Panorama view van mijn tijdelijke loft na een stinkende kamer in het Best Western hotel aan de PC Hooftstraat

Wagamama foodies

Big room for a litte girl

P.s. volg me op Instagram voor regelmatige updates.

Jullie kennen vast ook wel dat gevoel van lekker thuiskomen na een reis?

 1. Je werkt hard, Evey!
  Pittig, op en neer reizen:-S
  Uit eten gaan, concerten bezoeken, grachtenhuisjes kijken, verlicht de pijn een beetje:-)

 2. Kan me voorstellen dat deze manier van werken zowel interessant als heel vermoeiend is! Veel succes nog! Het is vast een ervaring die je bijblijven!

 3. Fijn dat je in Amsterdam ook mensen kent, anders lijkt het me best moeilijk, zeker omdat je samenwoont! Maar zo te lezen is het daar ook wel leuk ;)

  1. Ja is best te doen hoor, heb mijn collega’s er ook bij! Heb tot nu toe een leuke tijd, zoals ik al zei ik klaag niet :D

 4. Lijkt me best vermoeiend al dat heen en weer reizen. Maar gelukkig heb je een lekkere plek om uit te rusten en doe je leuke dingen. Fijn dat je leuke collega’s hebt én de Wagamama is zo super. Ik houd echt van hun eten :)
  XXXXX

 5. Unicorns! En Wagamama! Lekker hoor. Heel herkenbaar hoor, dat fijne gevoel van thuiskomen. En toch stiekem ook wel fijn om je huisje even je huisje te laten en je te begeven naar de grote, drukke stad. Allebei heeft z’n fijne kanten he. Maar wel knap, lijkt me af en toe best vermoeiend!

 6. Klinkt als een drukke, maar toffe afwisselende baan. Mooie hotelkamers! En fijn dat het extra goed is om weer thuis te komen. Ik ben benieuwd naar je fixie!

 7. Herkenbaar, zo ging ik ook op en neer toen ik nog niet in Amsterdam woonde. Ik vond het lastig om toen ergens rust te vinden, want thuis is wel thuis, ik moest/wilde daar ook nog zoveel dingen doen.

  Hoe lang duurt je project? Geniet van Amsterdam en je momenten in Grun! :)

 8. Oh het heen en weer reizen, heavy, maar ook wel fijn. Je hoeft niks op te ruimen en je kan je ‘s ochtends bij het ontbij tot de nok toe vol eten. In ieder geval komen de mooie lente maanden er nu aan, dus kan je lekker van het buiten zijn genieten, dat lijkt me in de winter in Amsterdam een stuk zwaarder (of naja, minder leuk).
  Ik ben voor het eerst in 5 weken komend weekend thuis, lekker niks doen :)

  Keep the photo’s coming!

 9. Wat een leuk geschreven stuk babe. Vooral dat thuiskomen gevoel lijkt me heerlijk.anderszijds het goed ontdekken van Amsterdam ook… heftige weken, maar absoluut fijn! heeeeeeeeel veel plezier op de surfplank chica.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.