Vintage rolschaatsen

De vetste vintage rolschaatsen

Ben je op zoek naar vintage rolschaatsen of rolschaatsen met een vintage look? Seek no more. Oplettende lezers weten dat ik gek ben op longboarden, skaten en rolschaatsen. Vroeger rolde ik zo vaak het maar kon op mijn rolschaatsen over het plein. In dit artikel vind je de leukste adresje waar je vintage (look) rolschaatsen kunt kopen!

Via Etsy

Etsy is zo’n leuk platform waar je leuke spullen van creatieve breinen kunt kopen, maar ook tweedehandsjes kunt scoren. Zoek eens op rolschaatsen en je krijgt een leuke collectie aan vintage rolschaatsen te zien.
Check meteen het aanbod van vintage, antieke en nieuwe rolschaatsen op de Etsy website.

Check Marktplaats

Ook op Marktplaats vind je zo nu en dan leuke rolschaatsen. Zo zie ik daar met name de modellen die op sneakers lijken.

Kijk op Amazon

Amazon heeft behalve een ruime aanbod ook een grote collectie aan vintage rolschaatsen. Je moet alleen even geluk hebben om een leuk paartje in je maat te scoren. Het helpt als je niet gebonden bent aan Europa, want in Amerika verkopen ze ook leuke rolschaatsen. Bekijk de collectie op Amazon.

Vintage look rolschaatsen via Decathlon

De vintage look rolschaatsen kun je overigens ook bij Decathlon kopen. Wat dacht je van de fifties style? Check de website van Decathlon voor een uitgebreide en budget collectie aan rolschaatsen.

Bekijk website van Decathlon

Check de Moxi vintage-look rolschaatsen

Ik heb altijd een obsessie gehad voor rolschaatsen. Vroeger was ik er dagelijk op te vinden. Tegenwoordig rol ik op stoere skates of op mijn longboardje door de stad. Ik spotteeen paar mooie vintage rolschaatsen op Onlineskateshop van Moxi  – helloo mintgroene beauties! Er hangt wel een prijskaartje aan van €329,95 en ze zijn niet echt vintage, maar eerder een vintage look. Een beetje 50’s stijl.

Kijk op Vinted

Ken je Vinted al? Via deze app, ze hebben ook een website, kun je naast kleding ook tweedehands rolschaatsen kopen. Ik verkocht via Vinted al heel wat kleding omdat de verkopers uit verschillende landen uit Europa komen. Als je iets koopt of verkoopt krijg de verkoper automatisch een pakbon. Die print je uit en je zet je pakketje op de post.

Moxi rolschaatsen vintage look

Welke vind jij de mooiste?

 1. Die zijn leuk! Ik hou ook van rolschaatsen. Zelf heb ik een tijdje roller derby gedaan, een best stoere sport met schattige rolschaatsen in alle kleurtjes van de regenboog. Echt super om te doen. Misschien is dat ook wat voor jou? ;)

 2. Wauwie die mintgroene zijn zo mooi! Ik heb vroeger knalgele met blauwe skates, maar ik ben eigenlijk snel overgegaan naar de skeelers. Lijkt me ook super om te doen, en dan naar een rolller disco, lijkt me geweldig!

 3. o die zijn heel tof <3
  maar tegelijkertijd ZO moeilijk. ik ging laatst naar een rollerdisco, en oh my dat heb ik geweten … vooral ook dat er mensen zijn die daadwerkelijk op die dingen kunnen dánsen, terwijl ik supersloom en voorzichtig rondjes 'liep'. ha.

 4. Super leuk al die kleurtjes! Ik heb zelf ook nog oude ergens in de schuur liggen. Zwarte leren met roze wieltjes!

 5. Op de basisschool heb ik twee paar rolschaatsen gehad voordat de skeelers in beeld kwamen. Eerst had ik zwarte
  met oranje en neongeel en het jaar erop grijze met roze en fel blauw. Heel erg eighties. Vond het altijd superleuk. Twee jaar geleden heb ik hele dure vette skates gekocht. Van het voorjaar maar weer eens gaan doen.

 6. Jaaaaa, leuk!! Die mijne zullen wellicht niet meer passen, aangezien dat maatje ukkepuk is, maar nieuwe kopen is altijd mogelijk:D. De prijs die je hierboven vermeldt laat me wel even schrikken, haha. Maar ze zullen toch ook wel goedkopere varianten hebben(A)? Leuk idee voor een uitje! Lachen gegarandeerd denk ik:P

 7. Ik heb altijd het idee dat ik mezelf niet kan voortbewegen op die dingen. Ben niks anders gewend dan mijn skates. Zal wel alleen tussen mijn oren zitten. Wellicht als ik het eens probeer, rol ik zo een eind weg. ;)

 8. Oh deze zijn echt heel erg leuk! Jammer dat je die uit Istanbul niet had meegenomen, wie weet koopt iemand deze nog voor je als verlaat verjaardagscadeau;) En dat zou zeker een leuke ontmoeting zijn!

 9. Die zijn echt super tof! Ik heb op mijn 5e mijn arm gebroken toen ik ging rolschaatsen (ze waren roze, zo tof!). Daarna nog wel een paar keer op skates en schaatsen gestaan, maar echt al heel lang niet meer gedaan. Zou best een keertje willen rolschaats-disco-en. Of is dat erg nerdy? ;-)

 10. Op topshop kan ik ze niet vinden, maar als ik weet waar ze vandaan komen wil ik ze echt super graag hebben.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.