Two weekly spy 1 + my (travel)year in video

Allereerst: HAPPY NEWYEAR! Hope you all had a blast! Ik ben mijn jaar -lekker fout-  ingegaan met een Twilight Marathon (*Love it!) .

En oef, het is een tijdje geleden dat ik een overzicht heb geplaatst. Achter de schermen ben ik ontzettend druk geweest met andere dingen. Een blogflow vinden. Ik was alleen iets teveel bezig met online zijn en had een break nodig. En gelukkig mag dat, als je een persoonlijke blog hebt.

Op social media was ik nog wel aanwezig. Dat kost iets minder moeite om bij te houden. Het is best gek als je 4 jaar lang bijna dagelijks iets van jezelf online gooit. . Op je blog, social media. Het gaf mij stress. Ik ben enorm perfectionistisch. Daarom moest ik de afgelopen maanden wat rustig aan doen op de blog. En gewoon een keer op publish klikken in plaats van uren te besteden aan het finetunen van filmpjes, blogposts, updates en mijn blogdesign. Ik ging voor straf op Mindfulness break. 8 weken lang leren te mediteren, rust nemen en je lijf serieus nemen.

En om het jaar 2016 mindful tegemoet te gaan heb ik een contentplan voor Style Spy geschreven. Een leidraaid voor 2016. Als ik dan achter de computer zit, kan ik bezig met het uitwerken van een idee (dat ik eerder heb bedacht in mijn contentplan). In plaats van naar je scherm te staren een idee te verzinnen die je dan ook nog direct wilt uitwerken.

Dus jullie zullen meer van mij zien in 2016.

En zo begin ik met een tweewekelijkse diary in 2016. Een mix van dingetjes achter de schermen van Style Spy. Zo ging het er achter de schermen aan toe:

  1. Yea! Bianca van Food Travel Photography kwam op bezoek in Groningen. Ze nam niet het beste weer mee, maar hey we zijn toch vaak in voor een kopje Indian Chai in een leuke hotspot. Ik nam haar mee naar Bakkerij Blanche, Holtbar en Het Concerthuis my favourites. 

Door Bianca ben ik weer helemaal getriggerd om lekker bezig te gaan met blogposts schrijven en video’s te maken en daarom heb ik een mijn (travel) jaar in video gemaakt.

2) Dreams do come true. Volgende week zit ik op het kantoor van Roxy om de collectie te bekijken. Een beter verjaardagscadeau bestaat er niet (Al vanaf dat ik begon te bloggen hoopte ik een keer op het kantoor langs te komen. I’m a sucker for Roxy!) Hard work pays of gals!

3) Mijn eerste en inmiddels tweede blogposts voor Snowchamps kwamen online. Hier stelde ik mij voor. En mijn tweede artikel gaat over de trends op de piste! Voor de geïnteresseerden. En Ik schrijf nu ook voor de Vakantie Boulevard. Ik ben officieel Adventure Expert.

4 ) Nog meer shamelesss Evey. Ik werd geïnterviewd door de bloggers achter Traveljunks over reizen en boardsporten. Lees hier het interview.

5) In januari ga ik snowboarden in de Dolomieten! Om mijn snowboardtechniek te verbeteren ben ik begonnen met lessen op de borstelbaan. In Groningen hebben we niks beters dan dat. Maar het schijnt goed te zijn voor je techniek, elke fout wordt gestraft en dat merk ik direct. Ik ben benieuwd hoeveel beter ik ervan ga worden!

Mijn vriend gaf mij een helm van Roxy in mint cadeau! <3

Hoe gaat het met jullie?  Fijne jaarwisseling gehad?