The best of 2012

12 is mijn favorite number, ik ben namelijk jarig op 12 januari. 2012 was een leerzaam jaar met veel nieuwe ervaringen. Op 1 januari 2012 begon ik officieel met de blog Style Spy, na maanden tubben over een passende naam. Door de blog leerde ik veel leuke mensen (bloggers & boardchicks) kennen, gebruikte ik het creatieve deel van mijn hersenen weer eens en kwam ik in aanraking met de voor sommigen onbegrijpelijke blogosphere.

Op persoonlijk vlak was 2012 het jaar van ontwikkelingen en overwinningen! En daarnaast ging ik dit jaar ein-de-lijk op wintersport en leerde ik snowboarden, ging ik voor het eerst naar Parijs en voor het eerst naar een festival (Tomorrowland). Tot slot verhuistte ik eindelijk naar het huisje met tuintje. En rondde ik mijn stage bijna af!

Uiteraard wordt 2013 een nog beter jaar. Komende maand ga ik hopelijk afstuderen en op zoek naar een leuke baan. En misschien, heel misschien groeit mijn blog wel uit tot mijn droom: een blog turns travel/board newssite. Ik hoop dat ik jullie heb voorzien van inspirerende travel posts en dat jullie geen overload aan boardchicks posts hebben gehad, maar vooral dat jullie hebben gelachen en genoten van andere leuke artikelen waar ik altijd met veel liefde veel tijd in steek!

Hierbij wil ik al mijn lezers bedanken voor het enthousiasme en de motivatie die jullie gegeven hebben! Can’t do it without you gals!
Hopelijk hebben ook jullie veel fijne 2012 momenten gehad: Feel free to share them over here!

Sport- en reisblogger
 1. Super tof jaaroverzicht! Als je het allemaal zo terugleest is het een mooi jaar geweest :) Ik ben heel blij dat ik jou en je blog afgelopen jaar een beetje heb leren kennen! En dat gaan we komend jaar in een stijgende lijn doorzetten hoor! Jouw blogposts vervelen nooit en ik heb nu al zin in een nieuw jaar met nieuwe verhalen en foto’s. En dan misschien een keertje over thee/cola/warme choco/bier/wijn over onze reisplannen en dromen praten! Heel veel geluk voor het nieuwe jaar gewenst. Dat 2013 je heel veel liefde, gezondheid en geluk mag brengen. En ook die leuke baan, toffe reizen en een heleboel andere mooie dingen natuurlijk! Happy new year! X

 2. leuk om alles terug te lezen! keep them blogs coming. Ik ben heel benieuw naar de blog plannen.

  een heel mooi en gezond en kickass en awesome 2013

 3. Leuk overzicht. Wat kan er veel gebeuren in een jaar he?! Ik wens je alle goeds voor 2013 en hoop dat je veel leuk blogs gaat posten :-).

  xx

 4. Jaaa, leuk jaar overzichtje! Ik kan sommige mensen ook gewoon niet uitleggen wat de blogsphere met je doet;). Maar ik ben zo blij dat ik dat heb ontdekt, en dat ik een aantal van jullie heb ‘leren kennen’ (volgend jaar dus echt!) Wintersport, Parijs, Tommorowland, jaaaa dat mag je wel een gaaf jaar noemen hoor! Hoe bevalt het huisje, boompje en nog geen beestje dus;)!? Lieve Evie, ik wens je een mooi, gezond en fantastisch 2013! Dat je maar snel mag afstuderen en een superjob vinden kan!!

 5. Beste wensen, meis!
  Een mooie jaar afgesloten, 2013 wordt veeeeel beter!
  Keep working, keep dreaming and trust your heart!
  Je kan ook van je lijstje afstrepen dat je naar een bierfest bent gegaan;-)

 6. Tof overzicht! Ik hoop dat je snel afgestudeerd bent en een erg leuke baan vindt. Veel succes met solliciteren. En erg leuk dat ik je heb leren kennen, ik blijf je via je blog en Twitter volgen! Happy newyear!

 7. Het ziet er naar uit dat je een super tof jaar hebt gehad! Hopelijk wordt 2013 inderdaad nog veel mooier, dus héél veel succes met alles wat je wilt bereiken dit jaar en natuurlijk een heel gelukkig nieuwjaar! :)

 8. Jazeker heb ik genoten van jouw blog! Altijd erg leuk om te lezen, afwisselende onderwerpen met altijd leuke foto’s, ik blijf volgen dus!
  Fijn dat 2012 zo’n goed jaar was, er is zo te lezen inderdaad veel gebeurd. Ik zie 2012 voor mij als geen goed jaar, vanwege alle grote heftige dingen die er gebeurd zijn. Tegelijkertijd zijn er ook heel veel mooie dingen gebeurd, die ik daardoor nog meer waardeer: in maart begonnen met bloggen, waar ik zoveel energie uit haal (en in steek haha). Mijn liefde voor koken en creatief bezig zijn is hierdoor alleen maar gegroeid, het aantal opdrachten (catering, taarten, cupcakes) die ik betaald doe ook:) Ook startte ik met een nieuwe baan die erg goed bevalt en onwijs uitdagend is, én maakte ik allerlei hele leuke plannen voor later :)

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.