Lone Drifters in Thailand

Confessies van een backpackster

Yes ik hou van backpacken. Ik kies liever voor goedkoop overnachten dan een chique hotel. I mean, it’s just to sleep right?

Maar ondanks dat ben ik stiekem wel echt een meisje. Stiekem heb ik wel wat op te biechten girls. Dus vandaag zit ik op de biechtstoel, are you ready for my backpack confessions?

 • Hoewel ik geen nagellak, nagelknipper en nagellakremover meeneem als ik ga backpacken, ging ik in Azië regelmatig naar de manicure en pedicure… Backpack in style babes!;  Update wereldreis 2; 2017: ging allemaal mee ;-)
 • Ook heb ik mijn wederhelft gevonden in Vietnam (chick uit Engeland). We gingen regelmatig ons haar laten stylen en haarmaskers nemen (omdat het zooo cheap was and we neeeeded it ;-)). Uiteraard steunen we hiermee ook de lokale kappers :)
 • Ik verkoos wel eens een Thaise massage boven tempels bezoeken (na 2 weken Azië leken alle tempels gewoon teveel op elkaar. Herkenbaar?);

Girly backpack confessions, massage, thailand, thaise massage,chiang mai, backpacken

 • Tijdens het backpacken heb ik altijd iets ‘speciaals’ mee voor als ik op stap ga of iets anders aan wil. Je hebt toch vrijwel elke dag hetzelfde aan. (denk: ketting, petje, oogschaduw of een enkelbandje);
 • Ik heb in Vietnam meer dan 10 kledingstukken laten maken ^^. En er achteraf pas bij stilgestaan dat het misschien wel door kleine kindertjes is gemaakt… :/
 • In Bangkok heb ik nepwimpers laten zetten en toen ik er 4 jaar later weer was (2011): feather extenstions. Die had ik dus echt nodig…uhu
 • Ik slaap wel eens op mijn eigen handdoek (lichtelijke smetvrees);

 • Ik ben in 2007 heel lang op zoek geweest naar een bepaalde bikini (en geslaagd!), je zou denken dat de koopobsessie na 3 maanden reizen wel weg zou gaan nope; update 2017: nog steeds koopobsessies
 • In 2007 had ik 3 bikini’s mee voor een half jaar reizen en er nog 2 bij gekocht; update: in 2017 maar 1. Is het ergens toch nog goed gegaan ;)
 • Ik miste op reis mijn stijltang en sindsdien heb ik deze wel eens mee op reis *hihi;

En? Vielen ze mee? Wat is jouw ultieme (girly) travel en/of backpack(st)erconfession?

Sport- en reisblogger
 1. Hahaha hilarisch, en heel herkenbaar! Inderdaad na twee weken lijkt alles op elkaar qua bezienswaardigheden, groot gelijk dat je toen een Thaise massage verkoos :)

 2. Haha wat grappig. En eerlijk zeg :) Dan kan ik ook eerlijk zijn: ik heb nooit van mijn leven gebackpackt, en het staat ook niet echt op de planning… Ik hoef geen dure hotels hoor, maar heb graag een eigen kamer met een schoon bed en eigen douche..Decadent? Ik weet het niet. Daar tegenover staat dat ik niet altijd graag uit eten ga op vakantie, maar gewoon voedsel bij de supermarkt of op de markt koop :) Oh en koffers op wieltjes… die zijn ZO handig! Leuke foto’s trouwens!

  1. Haha cool! En ieder zn ding toch. Ik bespaar tijdens stedentrips ook wel op restaurantjes door naar de supermarkt te gaan. En wielen, ja die mis ik ook wel eens ;-)

 3. Haha leuk! Ik lig ook soms op mijn handdoek; ik miste mijn stijltang stiekem wel een beetje ook al riep ik heel stoer van niet met die bos stro op mijn hoofd; had stiekem een potje nagellak in mijn tas gestopt; en heb nieuwe schoenen en oorbellen geshopt omdat ik “echt niks fatsoenlijks” bij me had :) Jaja life of a backpacker ;)

  1. Haha ook herkenbaar, ja ik doe ook altijd stoer, maar dat blijkt soms ook soort van imago te zijn haha, thx for your confessions!

 4. Hahaha leuk om te lezen, dat zijn juist dingen die ik niet zo snel zou doen denk ik :’) Ik zou dan eerder veel geld uit gaan geven aan een surfcursus of zo, of duiken. Ik ga pas in januari op reis, nog nooit eerder gebackpackt. Maar ik denk dat ik wel een nagelschaartje meeneeem :P.

 5. hahaaah geweldige confessions! Wij waren alle dorms zo zat dat we een private room voor een nacht hebben genomen, een maskertje namen en voor tien al lagen te slapen.

 6. Wat heerlijk, haha! Wat ik vaak doe en eigenlijk best erg vind…. mijn haar wassen met gekocht water uit een fles. Ik heb heel droog haar en leidingwater in het buitenland kan dat soms nog erger maken.

 7. Hilarious!! En herkenbaar! Zo ga ik t liefst elke dag naar de Starbucks (maakt t mij uit dat 2 frappuchino’s net zoveel kosten als mijn ‘hotelkamer’. En in september neem ik echt nagellak en mijn stijltang mee! En ik ga ook featherextensions nemen, zo!
  x

 8. Hihi! Leuk stuk! Ik vind manicure/pedicure op reis ook leuk! Idd zo goedkoop! Ik doe ook af en toe een avondje helemaal optutten ook al ga ik alleen uit eten of in het hostel wat drinken. En die eerste foto is leuk!

 9. Juist op vakantie besteed ik weinig aandacht aan make-up etc. Wel m’n leukste kleren mee natuurlijk, maar ik draag rustig 5 dagen hetzelfde en was mijn haar net een dag te laat. En make-up, helemaal als het warm is laat ik dat achterwege.
  Mijn meest vrouwelijke reis ding: ik heb halverwege mijn Amerika reis nagellak en nagellakremover gekocht, omdat de nagellak op mijn tenen echt lelijk was geworden en ik het niet nodig vond om dat mee te nemen ;) ik vind het nog steeds heel erg dat ik dat gekocht heb!

 10. Heeerlijk, klinkt als mij! Ik heb zo’n zin om weer te vertrekken! Ik ben lekker makkelijk met kleding en geen makeup maar af en toe toch even iets vrouwelijks aan of doe ik een avondje mijn best als we weer in een stadje zijn!

 11. Haha, ik moest wel even lachen om dit lijstje! Ik had die mani en pedicure niet direct verwacht, maar dat maakt het lijstje dus extra leuk;)! Heb je alweer plannen voor een volgende backpackreis eigenlijk?

 12. Gave blog! Ik ben stiekem gewoon gesteld op mijn privacy en overnacht het liefst in hotelletjes of appartementen. Maar dan zeker ook niet de duurste. Ik heb altijd teveel kleren mee. En sinds ik ooit reisde zonder ketting en oorbellen neem ik ook altijd wat setjes mee. Steeds dezelfde op de foto is ook zo raar hè. Heb je al nieuwe reisplannen?

 13. Haha heel leuk om te lezen!

  Ik neem altijd allerlei sieraden mee (grote ringen, oorbellen, enzovoorts) om mijn outfit mee op te leuken.
  Komt er op neer dat ik echt (bijna) nooit draag! Maar toch kan ik het niet thuis laten liggen. Je weet nooit waar je het voor nodig hebt hihi.

 14. leuk om te lezen! ik heb het nog nooit gedaan dus kan het helaas niet delen :P maar ik weet niet of ik het zou durven haha!

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.