Koh Phi Phi boten

Vientiane

We zijn nu in Vientiane Laos. Ik voel me niet helemaal goed, want ik ben gisteren een beetje verkeerd gevallen . Mn nek en schouders doen zo’n pijn dat ik mij niet zo goed kan bewegen . Gelukkig wordt het al minder, but still .. it hurts very much.

Gisteren waren we in Vang Vieng.. het zou een partystad moeten zijn, maar dat vond ik niet echt… De eerste avond hebben we in een soort van bios cafe mr en ms smith gekeken. Ik heb nooit geen behoefte meer om tv te kijken, maar het was wel gezellig. Gisteren gingen we cave tubben. Of wel in een grot met een tube (weet ff Nederlandse naam niet meer) en een zaklamp op je hoofd. Het was de 2e keer dat ik last kreeg van het water.. ik denk dat ik zoetwater allergie ofzo heb of smerige insecten hebben me gebeten.. ik besloot om het water uit te gaan. Het was echt stom, die gids zei dat ik maar alleen terug moest. Ik zei dat ik dat niet wou en toen zei hij dat ik hier maar moest blijven wachten, Er was een stuk waar je kon staan. Nou ik zei mooi dat ik dat niet wou. Heel eng, beetje in je eentje in een watergrot met een kleine zaklamp gaan wachten zeker. Die gast bracht me toen een klein stukje terug tot je licht zag en toen ben ik snel aan het touw mezelf gaan terug heisen ofzo . Vet dom.. mnaar goed ik leef nog.

Verder hebben we de hele dag gekajakt…Onderweg kon je stoppen bij een soort van waterkroeg,m ff wat alcohol nuttigen en weer verder /. Het is heel gezellig, al een week zijn we met z’n drieën (met de swiss girl). Helaas moet ik wegens bijwerkingen stoppen met malaria tabletten.. het is wel een risico, maar de bijwerkingen zijn echt kut. Gelukkig zijn er veel mensen die geen tabletten nemen en het gebied schijnt malariavrij te zijn.. maar je weet maar nooit.

Previous
Terugblik