Wereldreis blogger Evey in Venetie

Venice baby

Na een vermoeide heenreis met de bus (Groningen-Bremen) en te lang moeten wachten op het vliegveld (slapen in de terminal) van Bremen konden we dan eindelijk het vliegtuig instappen.

Tip! Als je een goedkope vliegreis boekt vanaf Bremen, kijk dan of er vanuit Groningen goede aansluiting is van de bus naar Bremen. Dit was bij ons totaal niet het geval en we moesten 5 uur in de terminal wachten.
Totaal chagarijnig sliepen we daar op de bank, headset op, onder het genot van het klappergeluid van het scherm met de vertrektijden, woehooo.

Dit was inmiddels de 21e keer dat ik heb gevlogen, maar turbulentie blijft vervelend. Vooral met mijn waan ideeën dat we gaan neerstorten. Maar goed, dat ook weer overleefd en well arrived in Italie! Daarna de bus genomen naar Venetie, met een leuk uitzicht op een backpacker (of niet Leonie? ;)) en hoppaa te voet naar ons hotel. Het hotel was okay, we hadden beide ons eigen bed, totdat ik te enthousiast op het bed ben gaan springen en door het bed heenkrakte. En voila.. Evey lag op de slaapbank te pitten, die overigens erg lekker sliep hoor!

Die dag zijn we gelijk maar naar het San Marco plein gelopen en hebben we gewinkeld. In de avond gingen we uit eten met de collega en het zusje daarvan, van Leonie aan het water van Venetie, erg romantisch!
Venetie is een mooie stad, maar minder romantisch dan verwacht. Het stinkt in de straten ontzettend naar pis…

Voor winkelen moet je er overigens niet zijn (scored some footlocker Nike Air Runnings though!), voor de duiven wel!

Kijk en huiver!