Travelspy / Oktoberfest duitsland

Het Oktoberfest Duitsland trapte afgelopen zaterdag weer af in het Duitse München. “Die Party des Jahres“, aldus de Duitsers henzelf. Het Oktoberfest is het grootste bierfestival ter wereld in de stad München en wordt jaarlijks gehouden.  Ik weet niet hoe het met jullie Bucketlist zit, maar ik vond dat ik Die Party maar eens zelf moest ervaren. Aangezien ik geen mensen wist te ronselen ben ik er helemaal alleen, hoe triest dat ook klinkt, geweest. Wel, in combinatie met een bezoekje aan een kennis, kwam dat even mooi uit. 

Kijk maar eens mee hoe gezellig het best in je eentje kan zijn je moet wat als je iets heel graag wilt. Jammer dat de foto’s niet van de beste kwaliteit zijn. Ik had toen (in 2007) nog geen mooie spiegelreflexcamera en het weer was niet al te best. Zeg maar lekker Holland. Wanneer is het Oktoberfest?

Het Oktoberfest in Duitsland begint op de eerste zaterdag na 15 september om 12.00 uur en eindigt de eerste zondag van oktober.

Bratwurst vreten en lachen met je smoel vol ketchup hoort er ook bij

Gember is helemaal the bomb daar hoor, die van mij ligt nog steeds slof te zijn ergens in een verhuisdoos

Hallen vol met bier drinkende Deutschers, en ja die groene pakjes dragen ze daar echt, helaas heb ik daar geen schnappshots van gemaakt

En, heb ik jullie overtuigd of zien jullie achter mijn fakesmile toch een heel trieste wannabe partyganger?

How ya gals doing by the way? Ik was even off the radar wegens rugklachten, but I’m back!

xoxo Evey