Tomorrowland festival 2012

Het heeft een week op zich moeten laten wachten, maar hier is die dan ein-de-luk, the big Tomorrowland diary! Het geweldigste festival waar ik ben geweest! En dat vond ik niet alleen, de kaarten gingen 7 april in internationale verkoop en waren binnen enkele seconden uitverkocht, lucky me! Want ik wist twee Saturday kaarten te bestellen! Enkele bekende artiesten die dit jaar optraden zijn: AviciiFatboy SlimSwedish House MafiaCarl CoxPaul van DykSkrillexHardwellBingo PlayersDavid Guetta en Steve Aoki. Overigens was mijn vriendje drie dagen op het festival aanwezig en ik slechts één dag in combinatie met een weekendje Antwerpen met mijn zusje.

Tomorrowland is een grootschalig Belgisch outdoor dance evenement georganiseerd door de Belgische tak van het Nederlandse bedrijf ID&T, in navolging van de Nederlandse equivalent Mystery Land, dat al sinds 1993 in Nederland een groot succesvol festival is. Aan de hand van een sprookjesachtige decoratie wordt op dit festival op een feeërieke manier een veelheid aan genres binnen de elektronische muziek naar voor gebracht.

Ik had helaas alleen een portretlens mee, dus de foto’s waren ietwat lastig te maken (geen zoom).

Wie hoopt volgend jaar ook te gaan?

Tomorrowland
Tomorrowland

Gekke pakjes :P

Tomorrowland

Zusje & moi

Tomorrowland
Tomorrowland
Tomorrowland
Tomorrowland
Tomorrowland

Mainstage

Tomorrowland
Tomorrowland
Tomorrowland
Tomorrowland
Tomorrowland
Tomorrowland

P.s. het weer ideaal festival weer, lekker warm, ondanks de bewolking en geen modder.

Show Comments (13)
  1. Leuke foto’s en sfeer! Wat lijken jij en je zusje vooral niet op elkaar:) de foto’s zijn goed gelukt hoor ondanks de portret lens.

  2. Jaaa en hier heb ik een week op gewacht hahaha! Wat lijkt me dat een heerlijk festival! Q-Dance staat er ook, vind ik ook heerlijk :) Hoop voor volgend jaar kaartjes te bemachtigen, tenzij ik dan in een van mijn bucket list landen zit ;) Mooie foto’s trouwens :)

    1. Ja, ook al vind je de muziek niks, tis wel een feest :-) maar ik zou ook zo naar RockWerchter gaan! Different tastes

  3. Leuk dat je daar bent geweest! En je hebt super mooie foto’s gemaakt, vooral met die bellen is echt prachtig!

  4. Waaaauw, amazing!! JA IK WIL! Wat een gave foto’s en artiesten! Volgens mij heb je het meer dan heerlijk gehad! Dit lijkt me een geweldig festival. Thanks for sharing! oooh, nog maar 1 jaar wachten:D zo voorbij;)!

  5. hehehe, hoe was skrillex?
    Leuk om een foto van je zusje te zien! Heb jij een beetje aziatisch/indisch bloed?

  6. Leuke foto’s van deze festivaldag! Ik ben er zelf nog nooit geweest, wel naar Mysteryland en daar lijkt het zo te zien wel een beetje op. Leuk die 2 foto’s van jullie tussen de belletjes =)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.