That’s so backpackish

Gisteren was ik weer een dagje in Bangkok. Van iemand heb ik geleerd om een beetje af te dingen in het Thais, namelijk: “Peng Mak Maah”. Nou haha, het helpt echt. Gaat stukken makkelijker dan in het Engels afdingen. Het betekent dat het lager kan ofzo. Dus dat ik de prijs te hoog vind
Nou ik heb veel gekocht .. oa jurkjes, petje, shirtje, moeh jong en may more! Chris heeft een nieuwe rugzak gekocht haha, want haar Eastpack heeft het begeven . Het is een mooie roze. Ik mag haar er niet mee op de foto zetten dus dan doe ik het expres hé haha.

Jaja alweer dag 4 van de reis…
Ik voelde me gisteravond pas een backpacker. Toen gingen we van hotel naar hostel en ik was erg moe en chagarijnig waardoor ik het eventjes niet meer zag zitten :-P. Ik heb btje smetvrees en vond alles vies, best wel erg. Toen een man mij een hand had gegeven ging ik direct mijn handen desinfecteren haha, 2 stupid. Ik slaap op een handdoek, want ik vind de bedden vies en douchen doe ik met slippers aan. Vannacht ben ik gestoken en ik hoorde op gegeven moment allemaal katten janken :'(. Ik dacht dat ik gek werd!

De dagen ervoor waren typically backpackish… NOT!
Lekker in hotel, met bad en tv, balkonnetje, lekker ontbijt!
Overdag winkelen in Khaosan Road. Oh en Christien schreef in haar dagboek dat ik met een stalen gezicht ging afdingen op een boxershort van 2 euro :$. Tsja .. tis idd niet duur, maar zo werkt het hier haha.

We hebben wat boedhha’s bekeken.. lucky buddha en staande buddha. Die staande buddha was vet groot. Iemand smeerde ons een hokje aan met $ vogels en die moet je laten vliegen (VRIJHEID GEVEN) bij de buddha.. we vonden het zo zielig (ook al vangen ze ze later toch wel weer) dat we dat hokje hebben gekocht haha.

Anyway er was een man die mij herkende .. als in thais bloed.. wel funny. Maar het was gewoon een fokking samenzwering man haha. Van het ene moment zaten we bij buddhas en toen ineens bij een thais reisbureau… en nu hebben we voor de komende dagen een reis geboekt :-s. Ik was er niet zo blij mee, want het was best prijzig maar toch maar wel gedaan. Ik ben van mening dat het veel goedkoper kan, ook als is het nu al zo goedkoop!

Afdingen hoort erbij, maar ik vind het ook wel zielig. Die mensen zijn volgens mij best wel arm. Ik schrik hier van mensen die hier op straat slapen,. Sommige mensen vind ik zelfs eng en vies, best erg van mezelf. Bangkok is ook vies! Het stinkt echt en veel smog en druk! Tis iets van 35 graden en hte regent ong elke dag dus dat is wel lekker.

Grootste teleurstelling tot nu toe was KFC! Hij stond op de kaart.. ik snel zoeken, nou barbecue wings waren 2 hot 2 handle en de hot wings.. tsja what to say.. gewoon niet zo lekke rals in NL:'(. Kben misselijk geweest tot de volgende dag! No KFC for me anymore… tsja de mensen die me kennen schrikken u vast, want ik doe alles voor KFC haha.

Oh en ik ben nog niet bruin. Logisch, dat komt later wel. Mn haar is wel fucked up.
Ik heb zoveel dat ik wil schrijven dat ik het allemaal niet meer weer. Gisteren heb ik meegedaan aan een Miss Sang Kron Khaosan rd contest 2007. Ik werd supermooi opgemaakt en mooie jurk enzow. Moesten we een groet doen voor de prinses ofzo, allemaal erge leuk om mee te maken, maar serieus ik zou geen model kunnen worden, niet dat ik model uiterlijk heb ;-) Wat er allemaal bij komt kijken! Kroontjes op je hoofd, haar fucked up (gisteren leek ik wel geelectrocuteerd) , pijnlijke voeten, lang wachten backstage enzow.

Ok uur isvoorbij en Chistien wil kappen. Dus tsja ik ga er ook maar vandoor, ook al heb ik superveel te vertellen… we gaan maar eens kijken bij een rivier en morgen verlaten we Bangkok voor Kanchanaburi.
 

 
Sport- en reisblogger
 1. woop eve! Wat cool dat je al een beetje kan afdingen ^^

  ennuh gewoon foto maken van die roze tas! haha groetjes aan chrizz

 2. Heey, goed bezig met dat afdingen lees ik Je went vanzelf wel aan de hostels komt helemaal goed Veel plezier met de excusrie en ben benieuwd naar je volgende verhaal xxJanine

 3. Hoi EEf
  Bangkok is een stinkstad maar wel een prachtige stad.Je moet even de Sky Tower bekijken.Dit is het hoogste hotel ter wereld met een ronddraaiend terras en een geweldige vieuw over Bangkok.Wees niet naief en ga lekker afdingen zonder je schuldig te voelen.Ik volg je reisverhaal!
  Liefs uit Amsterdam,Gert-Jan

 4. Haha..geweldig dat je kunt afdingen in het Thais! Met je half-Thaise uiterlijk denken de locals vast dat je ‘one of them’ bent en gaat het natuurlijk makkelijker af! Ben benieuwd naar de roze tas van Chris..

  XXX

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous
Chiang Mai!