Selamat datang ke Bali

Inmiddels zit ik alweer in Bali. Ik heb de afgelopen dagen zoveel gedaan dat ik veel te vertellen heb en erg moe ben . Het is best grappig. Toen we in Kuala Lumpur waren werd ik wakkeer in mn kleding en eastpack op mijn bedje. Bleek dat ik tegen Leonie had gezegd dat ze wel thee mocht ophalen en ik ben die avond niet meer wakker geworden =P. Ik heb het nog niet eerder gehad dat ik zo moe was dat ik in mijn kleding in slaap viel (althans during this trip). Arme Leonie moest zichzelf maar vermaken hahaha.

Ik probeer al 2 maanden lang (morgen ben ik alweer 2 maanden op reis) een tas te kopen. Maar al 2 maanden vind je mij elke dag met mijn eastpack of trekking tasje =P haha,. Sometimes I feel so nerdy . But ya know what.. I actually don’t care so much. Het valt me al op dat ik echt aan het veranderen ben in een backpacker. De eerste keer dat ik boven een wc moest douchen kon ik wel janken.. nu ben ik allang blij dat ik verdorie een eigen douche heb =D.

Ik mis Christien wel =(. We hebben elkaar al bijna een week niet meer gezien en je raakt zo aanelkaar gewend! Je bent ook op elkaar afgestemt. ALs je dan uitelkaar bent merk je pas hoeveel je voor elkaar bent gaan betekenen. Maar goed, als het goed is zien we elkaar over ruim een week weer =D.

Bali is weer anders dan de rest van Southeast Asia dat ik heb gezien. 90% van de bevolking schijnt Hindoeistisch te zijn. Ik zie inderdaad veel mensen uit India. Net zoals in Vietnam en Thailand krijg ik ook weer hier te horen of ik uit het land kom.. ‘ you look like Vietnamese, Are you Thai? You’re from Indonesie?’. Het is natuurlijk ook niet zo gek aangezien ik een dikke mix ben van o.a. Thai en Indo.

Op het moment slapen we in een hotel vlakbij Ground Zero, Kuta. Dat is de plek waar de bom is gevallen in 2004 dacht ik. Ik kan nu geen usb aansluiten, anders kon ik een foto plaatsen van het monument. Er zijn echt veel mensen omgekomen. Wat me opvalt is dat er veel Australies zijn omgekomen. Bali is ook echt een surfersparadise! We lagen vandaag de hele dag aan het strand en zagen veel surfers . Leonie is nog wezen surfen. Ik wou wel, maar had mn string bikini aan =P hahaha dus dat deed ik maar niet. Misschien wel helemaal niet meer, want echt serieus mensen wouden met me op de foto . Dat is al de 3e keer during deze reis. Alsof ik een of andere touristisch iets ben.
In phuket zijn Leo en ik trouwens gratis wezen jetskieen. Naja daarna vroegen ze of we naar een of andere club kwamen. En kregen we een telefoonnummer =P. Uiteraard zijn we niet gegaan .