Nieke in Londen- London Adventures: part 3

Als eerste: sorry, sorry, sorry dat het zo ontzettend lang heeft geduurd voordat ik deze post schreef. Ik kan zeggen, ik heb het ontzettend druk gehad, wat waar is, maar dit blijf toch een slap excuse. Het eerste wat ik jullie even mee wil geven: ik blijf in Londen wonen nadat ik afgestudeerd ben. Ik heb de beslissing al een tijdje terug gemaakt en heb het hier gewoon ontzettend naar mijn zin.

Einde studie in zicht
Ik heb heel veel leuke dingen gedaan de afgelopen maand maar ben ook ontzettend druk geweest met mijn afstudeerproject.

Ik heb midden in de productie van mijn film gezeten en heel veel geschreven voor mijn scriptie. Ik ben nu dan ook blij om te zeggen dat het einde in zicht komt. Ik heb de video zo goed als af, mijn scriptie is erg ver af en ik heb groen licht gekregen om af te studeren!

Fantasy Fair, MCM Expo en Collectormania 19
Ik ben tussendoor terug naar Nederland geweest, waar ik helaas een griepje heb opgevangen waardoor mijn Elf Fantasy Fair weekend toch even een stuk minder leuk was dan gedacht. In plaats van het hele weekend heb ik er maar een uurtje of 6 op veel pijnstillers door kunnen brengen. In Londen zelf heb ik dit gelukkig goed kunnen maken door afgelopen weekend op de MCM Expo en Collectormania 19 door te hebben gebracht. Dit zijn twee grote conventies voor alles fantasy, sci-fi, manga en nog heel veel meer. Ik cosplay (costume play, dus je verkleden als een favoriet karakter) zelf en heb het hele weekend doorgebracht als Daenerys Targaryen. Een kostuum samengesteld, en kleine delen zelfgemaakt. Ik vond het heerlijk het hele weekend als ‘Khaleesi’ aangesproken te worden.

Exploring London
Verder heb ik Londen nog wat meer verkend. Zo ben ik voor het eerst in Greenwich geweest. Waar toevallig een grote Austin Martin auto show was. En heb ik twee concerten van OneRepublic en Imagine Dragons achter de rug. Op 28 mei (het ligt eraan wanneer deze post online komt) ga ik nog naar Lindsey Stirling.

Ik ben begonnen met hardlopen in Londen, wat nog steeds een beetje op gang moet komen. Maar ik moet toch echt weer gaan sporten. Er zijn genoeg parkjes en weggetjes waar ik lekker kan rennen. Want het ook al gaat het koken steeds beter, en gezonder, want we ontdekken allemaal nieuwe lekkere recepten. Het appartement wordt ook nog steeds verbeterd, en nu ik weet dat ik blijf, kan ik lekker verder plannen met wat me nog willen.

Op zoek naar een baan
Over een week of 3 vlieg ik terug naar Nederland om alles te regelen en natuurlijk voor mijn afstudeer presentatie en diploma uitreiking. Maar ik kan nu helemaal en officieel zeggen: “Ik blijf in Londen!” Nu alleen nog het probleem.. Een baan vinden!

Previous
Week 28