Life between two cities

ife between two cities, een mooie beschrijving van mijn lifestyle van nu. Ik zit voor een project van mijn werk een aantal dagen op de clients locatie in Amsterdam en de andere helft van de week thuis, hier in Groningen. Het is hotelleven is tot nu toe best luxueus (lees: lekker ontbijten, in bad, kingsize bed), maar ook vermoeiend (vroeg opstaan, 2 uur treinen en hard werken). En daarnaast woon ik ook samen met mijn vriend, wat niet altijd even gezellig is. Maar ik klaag zeker niet

In Amsterdam zijn avonden gevuld met uit eten gaan (want koken in een hotel kan niet) en (nieuwe) mensen ontmoeten. Ik ken veel mensen in Amsterdam en omgeving. En dat is leuk. Ik hoef niet meer te wachten op een Kruidvat VS NS samenwerking, want ik ben er al. En zo ging ik de tweede week in Amsterdam met mijn beste vriendin naar Paradiso voor The 1975.

Zie hieronder mijn favo nummer van The 1975

The 1975 – SEX from Adam Powell on Vimeo.

In Amsterdam voel ik me thuis, maar thuiskomen, dat doe ik toch in Groningen. Dat heeft natuurlijk ook alles te maken met het hotelleven en je eigen spullen in je eigen huurhuisje. En zo gaat het ook na een lange reis Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergensIn Amsterdam ontdek ik nieuwe restaurants en in het weekend zit ik lekker te harken in mijn eigen tuin en sleutel ik aan mijn fixie. En misschien zorgt deze life between two cities er ook wel voor dat ik extra geniet van thuis.

In deze blogpost een kleine impressie van mijn weken in Amsterdam:

Balkonnen na het concert van 1975

Favourite spring drink! Gewoon bij de Appie te koop

Party like it’s 1975!

Kingsize bed voor een klein meisje

Panorama view van mijn tijdelijke loft na een stinkende kamer in het Best Western hotel aan de PC Hooftstraat

Wagamama foodies

Big room for a litte girl

P.s. volg me op Instagram voor regelmatige updates.

Jullie kennen vast ook wel dat gevoel van lekker thuiskomen na een reis?