Lancering van de Protest s/s 2018 sup collectie 

Op 19 september presenteerde Protest de nieuwe surf/beachwear van 2018, in een gezellig café aan de Amstel. En wij waren erbij! Tijdens dit event werd al snel duidelijk dat de bikini’s en surfwear voor het komende surfseizoen weer vrolijke, gekleurde prints hebben.

Tried & tested

De locatie van de launch – aan de Amstel – was niet voor niets: Protest lanceerde ook het nieuwe, opblaasbare, SUP board. En wat is een betere manier om dit te showen dan om er gelijk een contest op te doen!

De invitees werden verdeeld over 2 groepen en gingen onder leiding van 2 SUP leraren de grachten op, gekleed in de nieuwe Protest surfwear (love the goodiebags!). Aan het einde organiseerde Protest een wedstrijd waarbij de winnares dat gloednieuwe SUP board mee naar huis mocht nemen!Het was een leuk event met gezellige meiden, gezonde snacks, en kleding die we allemaal willen hebben.

Sup race in de Amsterdamse grachten
Protest bloggers en journalisten

De bikini’s en surflycra’s bestaan uit diverse prints, in mix & match uitvoeringen en met quick dry pads (handig ladies!! Geen vlekken in die shirts meer alsof je borsten lekken). Uiteraard zijn de lycra’s niet alleen hartstikke hip, maar beschermen ze ook tegen de zon en zijn ze van sneldrogend materiaal.

Naast de sneakpreview op de surf- en bikiniwear werd ook de wintersport collectie van komend seizoen getoond, waarbij functioneel en fashionable het uitgangspunt is.

Op naar zomer van 2018!!

Koop de Protest 2018 supcollectie bij de leuke online webshop van Protest.

Psst: weten waar je in Nederland lekker kan suppen? Kijk dan eens in dit artikel.

Show Comments (4)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.