Eveys Photo Diary | Week 17

A NEW WEEK has gone by! En wat een heerlijke temperaturen hebben we de afgelopen dagen gehad! Lente temperaturen zorgden voor werk in de tuin en versleten wielen aan mijn longboard. Maar ook voor de mood for smoothies, gezond eten en sporten.

Huismutsje

In het weekend heb ik lekker in de tuin lopen harken, onkruid ‘gewied’ en geveegd. Ik moet stiekem wel lachen als ik mezelf in de tuin ‘betrap’. Ik ben zoo niet het type die in de tuin bezig gaat, maar mijn moeder had altijd een tuin vol met planten en bloemen, dat ik het tuinieren stiekem wel eens ge-erft kon hebben.

New stuff

Mijn yogamatje kwam vorige week binnen en het dakterras diende dan ook als yogaclass. Verder kwamen mijn beanies van Asos en American Apparel binnen en niemand die begreep waarom ik met dit weer een beanie draag I don’t care! Oh en check hieronder mijn nieuwe I left my bag on the frontrow!

Healthy livin’

Sinds 3 weken werk ik tijdelijk bij een webshop als seo tekstschrijver. Een tof baantje waar ik met mijn passies seo + tekst bezig mag zijn, waar we fruit mogen pakken, waar een koelkast staat waar ik mijn smoothies in kan bewaren en waar ik leuke collega’s (2!) heb. Verder gezond, heeeel gezond bezig geweest. Bodieboosten, rode bietensapjes drinken en de sportschool trouw blijven! Maar ook gewerkt aan die ja ik ben er nog steeds mee bezig scriptie.

Deze week wordt weer een one of a kinda week. Ik heb een review voor jullie klaarliggen, ben bezig met de Boardchick of the Month en er komt een winactie online ihk van de plankpose! En morgen ga ik spulletjes verkopen op de vrijmarkt in Groningen. Met de winst wil ik Nike Free Runs 3 kopen en sparen voor een verre reis (liefst Hawaii, NY of Nieuw Zeeland!). De lente opruiming komt dus goed van pas, want ik heb zoooo veel troep en zoooveeel zin in vakantie!

Oja en hier zijn de foto’s van afgelopen week>>

New in

Bodieboostin’

New in

New in | Rooftop scherm van bamboo

Mijn moeders salontafel overgenomen (let niet op de tulpen, kinda dying :p)

[lightbox link=”https://lh3.googleusercontent.com/-in-96bWeyOo/UX4-HF9ERnI/AAAAAAAAJKU/cfaNRq31VbU/w670-h648/IMAG1654.jpg”]

[/lightbox]

Me cruisin’

Ohh en ik heb een toffe serie ontdekt: Girls. Go check it out, if you didn’t already!

Wat hebben jullie als eerste gedaan toen het mooi weer werd?

Show Comments (19)
 1. Haha die tulpen! Super grappig. Zo te zien heb je een leuke week gehad! Is bietensap ook echt lekker? Ik kan me er nog niet iets bij voorstellen, maar wil het wel een keer proberen!

  1. Jaa, sorry ben echt lui om tulpen weg te halen :P Anyways, als je niet van bieten houdt is het niet aan te raden. Het schijnt wel goed te zijn voor je huid! Ik zou er niet teveel van nemen wegens overdosis aan bieten, dan verpest je het misschien voor altijd :P

 2. Mooie foto’s chick!
  Ik moest een beetje gniffelen om de tulpen op de tafel, zo stonden ze bij mij er ook een dag bij voordat ik ze wegdeed :’)
  Looooove the last picture!

 3. Fijne foto’s. De laatste foto is echt prachtig, daar moet je van genoten hebben;)! Heb je gister veel spullen verkocht? Ik drink trouwens ook rode bietensap, maar durf het niet te vaak te doen haha. Neem jij het iedere dag?

 4. Leuk weekoverzicht. ik vraag me af of je genoeg hebt verdient op de vrijmarkt voor de Nikes én nog een verre reis weg ook haha ;) want ik zag op de markt werd namelijk maar voor een paar euro per ding verkocht..

 5. Wat een mooie foto’s zeg! Dat gerecht ziet er super gezond uit, goed bezig! En die foto van jou op je board zag ik op FB al voorbij komen, super gaaf! Beetje wat opgebracht gister? Mooi doel die schoenen! Ik hoop dat het lenteweer nu aanhoud, heb zin in de lange dagen in de zon=)

 6. Wat ben jij toch een burgelijke huismusje ;-). Ga je ook kruiden in tuin planten? Hmmm, eigen kamillie thee! Ha, die uitgedroogde bloemen! Net als mijn huis! Ik ben vaak te laat om alles in de prullenbak te donderen en de vaas schoon te maken ;-).
  Bietensap? Hoe smaakt dat? Lekker?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.