Even voorstellen: Nieke in Londen

Ik kom mij even voorstellen op Evey’s blog. Hallo ik ben Nieke en jullie hebben mij misschien al voorbij zien komen als ‘Girl on Skies’. Even daarna heeft Evey mij gevraagd voor een gastblog, een soort van serie blogposts. Ik woon namelijk momenteel in Londen voor mijn afstudeerstage. En dit is niet de eerste keer, van september 2011 tot januari 2012 heb ik in Londen gewoond voor mijn 3de jaars stage, een productie stage. Ik studeer namelijk Communicatie & Media Design. Ik zit hier voor mijn afstudeerstage, opnieuw bij een productie bedrijf. Maar deze keer moet ik mijn eigen project opzetten.

Eigen appartementje in Londen

In tegenstelling tot de vorige keer ben ik nu alleen gekomen. Maar mijn vriend is Engels (nee, ik mag geen Brits meer zeggen) en ik woon nu met hem samen in een appartementje. We zijn nog druk bezig het appartement op te knappen en de laatste dingen te kopen. Wat betekend dat we nog heel erg druk zijn. Ik ben inmiddels ook al drie weken bezig op mijn stage, de tijd gaat zo snel, ik moet al bijna gaan nadenken waar ik wil gaan solliciteren.

Wennen hoef ik niet meer

Daarnaast woon ik weer in de grote stad, heerlijk! Je kan altijd en overal heen op welke tijd dan ook! Je hoeft je nooit zorgen te maken of je nog wel thuis komt. Want op elke hoek van de straat gaat wel een taxi of een bus. En wennen.. Dat hoef ik eigenlijk niet meer zo. Ik ben in 2012 de hele maand januari nog in Londen geweest en in de rest van het jaar heb ik een stuk of 7 trips naar Londen gemaakt, om mijn vriend te zien. Ik ben gek op de sfeer en het gevoel van Londen, de pubs, het accent en alle verschillen, want wat zijn die er ontzettend veel.

Ik ga jullie veel foto’s laten zien in deze series en probeer de tekst zo algemeen mogelijk te houden. Deze week? Vooral foto’s van het verhuizen en mijn vertrek van Instagram, ik hoop in het vervolg mijn spiegelreflex iets meer te gebruiken. Enjoy!