Chiang Mai!

Ik zit nu sinds donderdag in Chiang Mai. Chiang Mai is een leuke en gezellige stad. Much more nicer than Bangkok. Het stinkt hier minder, het is minder druk en je hebt minder last van tuktuks =P . In de avond heb je ongelooflijk leuke nachtmarktjes en ik heb ook al weer heel wat souvenirs gekocht . Mijn beste (jaja ga ik weer beginnen over afdingen) afdingsactie tot nu toe is voor een paar slippers van 700 bath. Ik heb ze voor 200 weten te krijgen . Voor de onwetenden.. 1 euro is 50 bath.

Trekking
Van het weekend heb ik een trekking gedaan in het bos en in het bos geslapen. We waren met een groep van 10 mensen uit Canada, Oostenrijk en Engeland. Op 1 man na allemaal in de leeftijd 20-30 In de ochtend werden we opgehaald en zijn we naar een olifantenkamp geweest. Ik had het er met een Engelse jongen over dat ik al een keer olifant had gereden en dat ik mij er niet goed over voelde. Hij had precies hetzelfde. Het is heel raar, olifantrijden leek mij awesome (jaja ik begin al Canadese woordgebruik over te nemen ) en ik had het eindelijk gedaan een week geleden.. maar het is iets wat je moet meemaken, maar zeker geen 2e keer. Naar mijn mening worden die beesten helemaal niet zo goed behandeld als ze doen overkomen. Mensen leven hier toch echt van de toerisme en ja wij houden van olifanten…

Maar goed, toen paar uur lopen in de hitte. Ik liep achteraan, mijn conditie zuigt toch een beetje . Toen ik aan Anaconda begon te denken ben ik echter 4 mensen gaan inhalen en besloot ik niet meer achteraan te lopen
Anyway kwamen we bij mijn eerste waterval. Na veel gezeik van mensen ben ik er toch in gaan zwemmen.. Er waren geloof ik ook geen vissen

Daarna weer stuk gelopen naar ons kamp. Het zag er wel cosy uit. Alles was van hout. We sliepen op dunne matrasjes onder klamboes met zijn allen in 1 ruimte zonder deur. Beneden was een soort van terras waar een groot kampvuur was. Heel gezellig, maar best lijp dat vuur met al dat hout. In de avond hebben we een spel gedaan en als je verloor kreeg je roet in je face. Nou ik zat er natuurlijk onder, want dat was niet bepaald mijn spel. De hemel was trouwens erg mooi. Veel sterren en zelfs 2 vallende sterren gespot .
De volgende dag ging ik dood 2 uur door de Bergen trekken met 45 graden is niet te doen. We zijn gaan bamboo-raften ( dat was wel fun) en ik heb die arme Thaise man even geholpen . De redden was ook dat en stel jongens ons nat ging maken en ik er snel vandoor wou . Zij kwamen er snel aan met hun raft en toen ben ik snel gaan roeien hahah. Maar goed later was ik toch zeiknat door de local people. Ze waren allemaal aan het zwemmen dus helaas kom je er niet onderuit  haha.

Nou dat was het wel weer voor vandaag. Vanavond gaan we met een groep mensen van de trekking Muay Thai kijken. Het ziet er vet uit! Een boxring met thais boksen en allemaal barretjes eromheen. Ik ben benieuwd!
Overmorgen gaan we waarschijnlijk met de boot naar Laos en als het goed is zitten we volgende week in Vietnam. Maar goed.. onder voorbehoud!