Brunotti Wintersport collectie

Met het wintersportseizoen volop in gang krijgen wij alleen maar meer zin om de piste op te gaan. Helaas zit dat er voor ons niet allemaal in dit jaar (voor ons de wereldreis op komst, voor jou misschien te duur), maar de wintersportcollecties zijn er niet alleen maar om te dragen op de piste. Zo draag ik mijn wintersportjassen van de afgelopen jaren niet alleen op de piste.

Vooral als ik elke dag op de fiets naar werk ga mag een lekkere warme jas niet ontbreken. De gure wind, de regen op je voorhoofd. En longboarden doen we ook gewoon in de winter: ook dan is het key om heerlijk warm gekleed te zijn tijdens het cruisen.

Brunotti winterkleuren

De wintercollectie 2016/2017 van Brunotti heeft een collectie met vrij neutrale kleuren zodat je de items ook prima ‘normaal’  kunt dragen. Denk aan kakigroen, zwart en grijs. Liever toch op de piste? Kies dan voor opvallende kleuren want ook feloranje, roze en groen voeren de boventoon in de wintercollectie! Benieuwd hoe wij de collectie buiten de piste dragen? Hieronder dragen wij de collectie van Brunotti tijdens het longboarden!

Brunotti wintercollectie en longboard
Brunotti wintercollectie en longboard

De Jacurzo wintersport jas zit heerlijk zacht door de teddybeer binnenvoering. De jas heeft een normale pasvorm en neutrale kleur zodat je de jas naast de piste ook lekker kunt dragen tijdens het longboarden en op de fiets zonder dat je er gelijk als een Michelin poppetje uitziet. Niet onbelangrijk: de jas is 10.000mm/ waterafstotend.

Gedragen kleding op de foto’s

Brunotti zwarte pet/cap, Vans Authentics schoenen, Monki fat pony sokken en Brunotti snowboardjas. + Brunotti longboard,