Week 28

IK HEB last van een writersblock. Nee niet zo eentje waarbij ik geen onderwerp kan bedenken, maar zo eentje waar ik me cliche en decreatief voel. Onderwerpen genoeg, maar ik kan alleen maar cliché zinnen uit mijn toetsenbord krijgen en saaie intro’s bedenken (mag ik dat een writersblock noemen?). Soms lees ik blogposts terug en denk ik Why so serious? Hah, wellicht heeft het te maken met het verschrikkelijke feit dat ik nog steeds aan mijn scriptie werk (of gewoon damn perfectionistisch ben) en ook daar soms geen fatsoenlijke zinnen kan bedenken. Het nadeel van de scriptiefase: weinig avonturen, veel koffie, loss of creativity en een hoofd vol stress. Maar ondanks dat ik steeds hoofdstukken moet herschrijven vind ik mijn onderzoek wel ontzettend interessant en tof. Daarover meer zodra het onderzoek af is ;-)

Gelukkig hebben we nog altijd foto’s om week 28 voor jullie wat dragelijker te maken ;-)

GOFFMAN: Eén van de grondleggers van een theorie die ik in mijn scriptie gebruik zelfpresentatie

Oh yeah nog twee weken en dan kan Tomorrowland beginnen. De meest linkse is het bandje van vorig jaar (ja ik ben weird, die zit al een jaar om mijn pols) de linkse de nieuwste. De middelste heb ik van Brunotti gekregen: hoe tof is die?! <3

Cadeau van mijn broertje omdat ik zijn website heb gelanceerd en wat seo dingetjes voor hem heb gedaan. Tot nu toe kon ik prima smoothies maken met mijn staafmixer life of a student ;-)

Loving this: Jurassic Park in mijn tuin!

Een klopjacht naar de letters Y van Xenos. Tot 5 filialen toe geen succes, maar gevonden in off all places Heerenveen (Friesland) Can you guess what it will be ‘saying’?

Testing the Go Pro!

Sneak Peek van een blogpost voor deze week! Deze foto heeft de post niet gehaald.

Okay, een paar kleine avontuurtjes op de longboard(s) en genieten van de zon op het dakterras waren een welkome after scriptie treat. Hebben jullie iets avontuurlijks gedaan deze week?