Blog zonder titel :P

Alweer lang geleden dat ik iets heb geschreven. Ik heb het echt heel druk gehad. In de tijd dat ik niet heb geschreven ben ik in Bangkok, Koh Phangan, Krabi en Phuket geweest. Christien en ik zijn inmiddels gescheiden en ik ben met mijn nichtje in Kuala Lumpur Maleisie. Morgen vliegen we voor vakantie naar Bali =D. Daar heb ik echt ontzettend zin in! Kuala Lumpur is een leuke stad, ook al heb ik er nog niet veel van gezien. Ik zal over 1,5 week hier weer stationeren omdat het een tussenstop is voor mijn nichtje die dan via Bangkok weer naar NL vliegt. Ik hoop dat ik dan wat meer kan vertellen over Kuala Lumpur. Wat mij tot nu toe opvalt is dat er veel moskeen zijn en moslims. In Phuket en Krabi viel mij op dat er veel mensen uit India waren. Wij waren in Krabi toevallig met 2 engelse jongens met Indian roots aan het reizen.

Krabi and Phuket

Krabi vond ik niet echt bijzonder. We zaten wel in een superdeluxe bungalowpark, maar de stad zelf vond ik nix bijzonders. Railey beach was wel mooi, maar omdat het regende was het iets minder. We zijn toen met zn 4 (de 2 engelse jongens en mn nichtje + moi) wezen kaarten in een restaurant. Dat was wel lachen. Omdat het zo hard regende zijn we daar heel lang gebleven. Om kwart over 6 besloten we toch maar om weg te gaan van Railey beach maar toen bleek dat de laatste boot om 6 uur vertrok . Dat was echt stupid of us. We hebbe toen uiteindelijk onder de modder (we moesten rennen op slippers door e een boot kunnen vinden die ons 4 naar vaste land wou brengen .

Koh Phangan was echt een party eiland. We hebben 2 pre, de fullmoon en de afterparty meegemaakt. Dat was echt een geweldige tijd. Het strand was er mooi, het water helder. We zaten in houten, primitieve bungalowtjes aan ons prive strand met palmbomen, echt geweldig! We hadden trouwens ook een zwembad.. in de nacht ofwel die was niet van ons, maar we gingen er stiekem in .

Gisteren waren we in Phuket, Patong beach. Dat was het strand waar de tsunami is geweest. Dat was echt vreemd, als niemand het me had vertelt had ik niks door. Het zag er heel normaal uit. Alles is weer goed opgebouwd. Maar goed, achter mij wordt gezeurd dat ik weer te lang op internet zit dus ik ga er weer eens vandoor