Ask me anything part III

En we zijn weer bij de laatste paar antwoorden aangekomen van de Ask me Anything! Alle soorten vragen behalve die betrekking hebben op boardsports en reizen worden in deze blogpost beantwoord. Van mijn favo (heeeel interessant) film tot wat ik nog heel graag zou willen doen; mijn vliegbrevet behalen bijvoorbeeld! Thanks for asking!

Ik ben toch benieuwd naar je studie!

Ik studeer Computer Mediated Communicatie aan de Rijksuniversiteit van Groningen. De studie is gericht op alle communicatie dat via de computer gemedieerd is. Dat kunnen sociale media zijn, maar ook queries in zoekmachine’s, visualisaties, usability van websites en multichanneling. De focus ligt op taal en technologie.

Mijn scripties waren gericht op bootstrapping in zoekmachines (dat ga ik maar niet uitleggen ;-) en de scriptie waarvan ik deze week uitslag krijg is een combinatie van computer-gemedieerde communicatie en psychologie: ik onderzoek hoe fashionbloggers beeld en tekst gebruiken om attractieve aspecten van zichzelf in hun fashionblogs te presenteren (erg interessant!).

Van wie ben je fan?

Sincerely Jules!

Wat of wie inspireert jou mbt bloggen?

Succesvolle bloggers inspireren mij, van fashionbloggers tot lifestylebloggers. Verder is mijn studiegenote ook een grote inspiratie, na maanden nauw samen aan onze scripties te hebben gewerkt, hebben we ook veel toekomstplannen besproken die hebben geleid tot ideeën in blogposts en verbeteringen aan de blog. Hoewel een blog voor mij nu (nog) een hobby is, kan ik uit mijn studie veel gebruiken voor het bloggen, denk aan webdesign, seo, identiteit, storytelling, sociale media etc. Dat is wel leuk om te bespreken!

Wat is je favo film?

Lastig ik heb meerder favoriete films, to name a few Dirty Dancing, The bodyguard, Inception, Slumdog Millionaire, Blood Diamond, The Notebook, Intouchables, 300, Starship Troopers, Finding Nemo, The Help etc.

Waar heb je je vriend ontmoet?

Heel cliché in een kroeg, via via.

Hoe lang ben je?

Mini, 1.68m

Wat is je toekomstbeeld?

Iets doen waar ik plezier in heb en er van kunnen rondkomen.

Heb je een rolmodel?

Mensen die ambitieus zijn, die houden me scherp. Dat zijn vrienden, onbekenden, kunnen celebs of (collega)bloggers zijn.

Wat zou je ECHT nog graag willen doen in je leven? (kan alles zijn!)

Een vliegbrevet halen! Als ik wiskunde B had gehad was ik pilote geworden.

Wat is je lievelingseten:-)

Thais!

Aziatisch eten, Thais, kip, rijst

Wat is je favoriete spelletje (bordspel, console, ‘buitenspeelspelletje’, whatever)?

Ik ben gek op computerspellen en Monopoly. Mariokarten, bomberman en race spellen waarbij je andere auto’s van de baan moet knallen, daar kun je me wel voor uitdagen. Verder ook World Of Warcraft, maar gezien dat betaald is (en het echt SOG is) ben ik daar mee gestopt.

Wat zou jouw laatste avondmaal zijn?

Wat een enge vraag

Wat wil je altijd nog eens doen/proberen, maar durf je niet of is er nog niet van gekomen?

Acteren en een film maken!

Wat maakt jou altijd aan het lachen, hoe lastig een situatie ook kan zijn?

Mijn zusje. Met haar kan ik na een serieus gesprek heel droog midden op straat dansen en rustig weglopen alsof er niets is gebeurd om 5 minuten later in een deuk te liggen.

  1. Ahh Thais is zo lekker! Dat zou ik wel elke avond kunnen eten. Fijn, eindelijk iemand die hardop durft uit te spreken fan van Dirty Dancing te zijn :) Ik vind je studie echt heel interessant klinken, hopelijk haal je een goed cijfer! En pilote, dat wilde ik dus serieus ook worden he?! Ik heb alleen waardeloze ogen, dus ja dan houdt het al snel op :( Leuk om te lezen weer!

  2. Wat leuk dat je studie zo nuttig is bij je blog :D wou dat ik er wat meer van wist haha.
    En ieh, ik ben ook 1.68 maar vind mezelf niet zo mini hoor :’)

  3. Onwijs leuk om te lezen! En onze studies lijken veel op elkaar. Ik gebruik ook veel van mijn studie in mijn blog (en mijn werk natuurlijk, d’uh haha)
    En ik wist niet dat je zo mini was, cute! haha ;) (al vind ik 1.68 best meevallen qua mini-heid hoor!)

  4. Wat een leuke weetjes Eve! Heb ik die vraag over je studie gesteld? Kon het me niet meer goed herinneren, hihi. Wel leuk om te lezen overigens. En grappig te lezen dat je met wiskunde B zeer was pilote was geworden. En nog leuker te weten dat je wilt acteren. Zullen we samen:D? Bloggers on tour. Wedden dat er veel bekijks is!

  5. Jaaaa Mariokart! En je studie klinkt interessant en pittig! Ik heb iets totaal anders gestudeerd (SPH), dus studies zoals je jouwe lijken me altijd erg moeilijk;)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.