Dag 7: Iets waar je blij van wordt

MrHappyCover


Iets waar ik blij van wordt? Klinkt gemakkelijk toch? Nou niet helemaal, daarom een klein lijstje van dingen waar ik zoal blij van wordt:

1. Dat er ook mensen bestaan die serieuzere reacties achterlaten op je blog dan alleen maar “heel leuk”
2. Dat Nederland vanavond van Duitsland gaat winnen, toch?
3. Dat Make-up studio mijn instagram foto heeft geretweet: https://twitter.com/eveystweetlife/status/211157049650839552
4. Dat ik bijna ben afgestudeerd
5. Dat iemand een compliment maakte over mijn visuals op de blog
6. Dat ik de camera van mijn vriendje aaaltijd mag lenen
7. Dat ik eindelijk een army jas heb gevonden
8. Dat mijn moeder en zusje zaterdag terug komen uit Thailand
9. Dat mijn huis wordt gerenoveerd
10. Dat ik gelukkig ook blij wordt van minder materialistische dingen

Waar word jij blij van?

16 Comments

 • MissEvie.nl zegt:

  ‘Heel leuk’ ….. owneee!! Ehhh echt super leuk!! :-D hihiihi. En gefeliciteerd met het geretweet van je instagram foto, dat is wel heel lief van Make-up studio! :-)

 • Flo zegt:

  Haha, natuurlijk gaan we winnen van Duitsland, hou de moed erin! Ik durf bijna niet meer te zeggen dat ik je post leuk vind, maar het is echt zo. xxx

 • Leuke post, en er staan wel een paar herkenbare happy things op (Nederland gaat winnen ;-) ).

  Ik word blij van mijn dolle hond die in de sloot springt en dan op haar rug door het gras gaat rollen.

 • Saskia zegt:

  Dat is zeker een lijstje om blij van te worden! Een aantal zouden bij mij ook op mijn lijstje staan :)

 • Lise zegt:

  ik word nergens blij van. pessimist tot in de kist. daarom een ‘heel leuke’ reactie op je lijstje:

  1. heel leuk!
  2. FAIIIIIIIIIIIIL
  3. wie?
  4. hé, ik ook!
  5. ewel, ik vind die ook schoon!
  6. had ik een vriendje, dan mocht ik dat vast ook
  7. ik denk niet dat ik dat wil maar ik ben blij voor jou!
  8. oké moet wel fijn zijn, gezellig bijpraten, hun avonturen horen, …
  9. had ik een huis dan werd ie vast ook gerenoveerd
  10. dat heb ik na vier maanden werken in een ontwikkelingsgebied, ook geleerd, en daar ben ik inderdaad ook gelukkig om!

  ik word ook wel soms blij van flauwe humor. Maar deze is wel heel flauw dus eerder om bij te huilen. Mijn excuses daarvoor! Hopelijk ben je nog steeds blij, ook nadat je dit las?

  Ik ben ook blij dat als ik op ‘add comment druk’ en dan dit lees:
  ‘To respond, you need to enable cookies or add the number at the end of the response.’ en vervolgens op ‘vorige’ druk, mijn comment er nog steeds staat in plaats van hem helemaal opnieuw te moeten typen

  • Evey zegt:

   Haha nou hopelijk werd je dan wel blij van deze post, en je eigen reactie. You made me laugh dus werd zelf blijer van je reactie haha.

   P.s. bleef het bericht echt staan toen je opnieuw moest “add comment”en?

 • Jesdiny zegt:

  Leuk lijstje, genoeg redenen om blij van te worden inderdaad. Wel een beetje jammer dat Nederland gister heeft verloren. =(

 • Haha, ik word blij van deze post ;) En natuurlijk van lieve mensen om me heen, kleine dingen die ineens mee zitten, genoeg geld gespaard hebben voor een reisje, lezen en dromen over reizen en al die andere kleine geluksmomentjes: met thee en pantoffels op de bank als het buiten regent, wakker worden met zonneschijn, etc. etc. Vandaag was alleen helaas niet zo’n dag: koude douche, brug open, blijven hangen met mijn jas achter mijn fiets, dat soort dingen ;)

 • Anouk zegt:

  Mooi lijstje heb je ervan gemaakt:)! Fijn dat je de camera altijd mag lenen, toch wel gemakkelijk! Helaas hebben we van de Duitsers verloren, grrrr. Het was misschien wel verdiend, maar toch, waarom nou van Duitsland!!? Misschien een beetje afgezaagd nu, maar de visuals op je blog zijn ook prachtig. De hele lay-out word je gewoon vrolijk van en het ziet er zeer professioneel uit!

 • Jess zegt:

  Wat een blij lijstje ;-) Herken me in veel dingen. Echt relaxt dat je bijna bent afgestudeerd, heb je al plannen voor daarna? Ik viel echt een beetje in een gat na mijn afstuderen omdat ik de laatste maanden heel veel aan mijn studie moest doen. Had opeens zoiets van wtf? En nu? Zou zelf op dit moment heel blij zijn als het september is en ik eindelijk verlost ben van die dikke pens. (En natuurlijk een gezonde zoon heb…)

  Jammer genoeg hebben we verloren ;-( Heb weinig hoop meer om door te gaan dus ik denk dat al die oranje shit weer de kast in kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>