http://stylespy.nl/wp-content/uploads/2012/07/day11-30-days-challenge.jpg

Dag 11 | Je favoriete outfit

Ken je de 30 dagen challenge niet? Lees dan eerst hier meer.

Hi Gals! Lang geleden I know, maar hier is die dan!  Onderwerp van dag 11 uit de 30 dagen challenge is je favoriete outfit. Nu heb ik het iets anders aangepakt en bits & pieces uit mijn closet gepakt, die mijn favoriete outfit van nu laten zien. Want er is niet één favoriete outfit die ik graag draag. Wel mag ik graag wat wijdere stoere shirts dragen en ben ik op dit moment erg gek op neon, makkelijke zwarte tasjes (passen overal bij) en mijn army Jacket en spike bracelet.

Hope you like day 11! Have a nice weekend!
There are 18 comments

Add yours
  1. Elma

    Staat je goed dat jasje! Lekkere relaxte stijl heb je :) De broek van Selected Femme heb ik bij de Marquant department (oude boteringestraat) gekocht! Selected Femme heeft geen winkels in Nl. maar deze zomer wel een pop up store in A’dam. In Groningen verkochten ze het ook wel in de Elle winkel! x


Post a new comment